Për vite me rradhë e përdorënvazon për të mbajtur pa lëvizur derën, por në një ankand të zhvilluar në New York ajo vazou shit për 1.3 milionë dollar, gati një milionë euro.
Bëhet fjalë për një vazo shumë antike kineze që i përkiste dinastisë Ming (1368-1644).Vazoja e dekoruar, gati 30 centimetra dhe me ngjyra blu e të bardhë prej vitesh i përkiste një familjeje në Long Island.